Yhteystiedot ja työntekijät

Tervetuloa käymään Jadessa! Löydät meidät Helsingin Taka-Töölöstä ja toimintakeskuksemme on auki arkisin maanantaista torstaihin klo 9-16. Tältä sivulta löydät työntekijöidemme esittelyn ja yhteystiedot, sekä linkit Jaden sosiaalisen median sivustoille. Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai työharjoittelusta Jadessa? Rullaa vaan alaspäin ja löydät lisätietoa mahdollisuuksista!

Jaden työntekijät

Tutustu Jaden työyhteisöön ja ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse! Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@jadeyhteiso.fi

Susanna Lehtovaara

Susanna on Jaden toiminnanjohtaja ja moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa yhdistyksen hallinnoinnista, kehittämisestä ja vaikuttamistyöstä. Hän on kiinnostunut erityisesti ikääntyvien yhdenvertaisuuden edistämisestä ja moninaisuus-osaamisen lisäämisestä palvelujärjestelmässä. Susanna nauttii kouluttamisesta ja monipuolisista järjestökentän tehtävistä.

puh. 050 371 0555

Katja Ikonen

Katja vastaa Jaden vertaisryhmätoiminnan kokonaisuudesta Helsingissä. Hänellä on vahva ote ihmislähtöiseen työskentelyyn ja osaamista toimia erilaisista taustoista tulevien ikäihmisten sekä muiden toimintakeskuksen vierailijoiden parissa. Osallisuuden edistäminen ja ikääntyvien hyvinvointi ovat Katjan sydäntä lähellä.

puh. 050 382 6020

Nashwa Khatiri

Nashwa työskentelee Jadessa moninaisuustyön asiantuntijana. Hänen vastuullaan on vaikuttamistyö, palveluneuvonnan kokonaisuus ja Jaden ryhmätoiminnan laajentuminen. Nashwalla on terävä näkökulma ikääntyvien palveluissa vallitseviin kuiluihin ja häiriökysynnän tilanteisiin. Ikääntyvien toimijuuden tukeminen ja palveluiden saavutettavuus ovat hänelle tärkeitä teemoja.

(vanhempainvapaalla 2024)

Miina Inkilä

Miina on moninaisuustyön asiantuntija ja kehittää Jadessa erityisesti koulutuksia ja mentorointitoimintaa. Miinan käsialaa on myös Jaden viestinnän kokonaisuus. Miinalla on vahva työkokemus sosiaalialan tehtävistä ja yhteisöistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Miinalle tärkeää on yhdenvertaisuus työyhteisössä, yhteistyösuhteissa kuin asiakastyössä.

puh: 040 190 1843 (ma, ke, to)

Jihane El Kabli

Jihane työskentelee Jadessa  järjestötyöntekijänä ja ohjaa Jaden arabiankielisiä vertaisryhmiä keskiviikkoisin Töölössä ja torstaisin Matinkylässä. Jihanella on reipas ote ryhmänohjaukseen ja iäkkäiden ryhmäläisten neuvontaan.

puh. 044 9017 788 (ma-to)

Jennie Nguyen

Jennie työskentelee Jadessa järjestötyöntekijänä ja ohjaa vietnaminkielisiä vertaisryhmiä maanantaisin Vantaan Koivukylässä ja tiistaisin Leppävaarassa, Espoossa. Jennie ohjaa myös naisten liikuntaryhmää Leppävaarassa. Jennie opiskelee sosionomiksi ja on innokas ryhmänohjauksesta.

puh. 040 128 4137 (ma-to)

Dora Puhakka

Dora työskentelee Jadessa moninaisuustyön asiantuntijana ja kehittää Helsingissä ja Espoossa yhdistyksen etsivää vanhustyötä. Lisäksi Dora vastaa Espoon vertaisryhmien koordinoinnista ja kehittää etsivän työn kumppanuuksia. Dora arvostaa ihmisten välisiä kohtaamisia sekä näistä syntyviä oivalluksia yhdistävistä tekijöistä.


puh. 050 440 9097

Fahmo Moalim

Fahmo työskentelee Jadessa   hankekoordinaattorina Moninaisesti liikkuvampi Helsinki -liikuntahankkeessa ja kehittää  Jaden liikuntatoimintaa monipuolisesti. Fahmolla on laajasti kokemusta ikääntyvien toiminnan toteuttamisesta niin järjestö- kuin kuntasektorilla.

puh. 040 445 4145

Sagal Moalim

Sagal toimii Jaden somalinkielisten naisten vertaisryhmien ohjaajana, tiistaisin Leppävaarassa ja torstaisin Töölössä. 

puh. 044 9017 792 (ti, to)

Mojhgan Fathollahi

Mojhgan toimii vertaisohjaajana farsin- ja darinkielisessä ryhmässä, tiistaisin Töölössä ja torstaisin Matinkylässä.

puh. 044 9017 790 (ti, to)

Huang Hu (Vuokko)

Vuokko työskentelee Jadessa kiinankielisen ryhmän ohjaajana tiistaisin. 

puh. 044 901 7786 (ti)

Fariba Valizadeh

Fariba työskentelee kurdinkielisen vertaisryhmän ohjaajana maanantaisin. Ryhmän ohjauskieli on kurdi-sorani.

puh. 044 9018 341 (ma)

Taliso

Taliso työskentelee Jadessa siistijänä ja muissa tarpeellisissa ylläpitotehtävissä, jotta Jade on kotoisa ja mukava paikka kaikille ryhmäläisille ja vieraillemme. Taliso on ystävällinen ja iloinen työkaveri.

Guifen Wu

Guifen työskentelee Jaden Espoonkeskuksessa toimivan kiinankielisen vertaisryhmän ohjaaja. Ryhmä kokoontuu toistaiseksi kerran kuukaudessa.

Jade yhteisön hallitus 2023

Hallituksessa toimii tällä hetkellä kuusi jäsentä. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Toimintakausi on kaksivuotinen ja uusia hallituksen jäseniä valitaan kerran vuodessa.

Eva Rönkkö

Hallituksen puheenjohtaja
FT, Eläkeläiset ry, moninaisuustyön asiantuntija, liikunnanopettaja

Anu Jansson

Hallituksen varapuheenjohtaja Osallisuusjohtaja, tutkijatohtori, Vanhustyön keskusliitto

Badriyo Daahir

Hallituksen jäsen

Amira Tawfiq Ahmad

Hallituksen jäsen

Marja Katisko

Yliopettaja, Diakonia-ammattikorkeakoulu

Susanna Lehtovaara

Hallituksen sihteeri (toiminnanjohtaja)

Haluatko ottaa suoraan yhteyttä?

Hei vapaaehtoistyöstä kiinnostunut!

Toimintakeskuksessamme on aina tarvetta uusille vapaaehtoisille! Kaipaamme vapaaehtoisia seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • Ryhmätoiminnassa avustamiseen
  • Apuohjaajaksi retkille
  • Opettamaan arkipäivän suomea pienryhmille
  • Ideoimaan ja ohjaamaan harrastekerhoja oman kiinnostuksen mukaan
  • Tulkkaus- ja käännöstöihin (arabia, somali, kiina, kurdi, turkki, farsi, dari)
  • Avustamaan tapahtumien järjestämisessä

Toimintakeskuksen työntekijät tukevat vapaaehtoisia työssään sekä järjestävät virkistystoimintaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä: katja.ikonen(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 382 6020

Hei opiskelija!

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Otamme säännöllisesti vastaan harjoittelijoita erilaisiin työtehtäviin ja meillä tehdään vuosittain erilaisia sosiaalialaan ja vanhustyöhön liittyviä opinnäytetöitä (AMK, YAMK, Pro Gradu).

Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa opintoihin liittyvissä projekteissa ja innokkaita uusista yhteistyömahdollisuuksista tulevien ammattilaisten kanssa. Jadeen ovat tervetulleita myös kieliharjoittelijat ja työkokeilijat erilaisista taustoista!

Ota rohkeasti yhteyttä: susanna.lehtovaara(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 371 0555