Yhteystiedot ja työntekijät

Tervetuloa käymään Jadessa! Löydät meidät Helsingin Taka-Töölöstä ja toimintakeskuksemme on auki arkisin maanantaista torstaihin klo 9-16. Tältä sivulta löydät työntekijöidemme esittelyn ja yhteystiedot, sekä linkit Jaden sosiaalisen median sivustoille. Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai työharjoittelusta Jadessa? Rullaa vaan alaspäin ja löydät lisätietoa mahdollisuuksista!

Jaden työntekijät

Tutustu Jaden työyhteisöön ja ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse!

Susanna Lehtovaara

Susanna on Jaden toiminnanjohtaja ja moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa yhdistyksen toiminnan hallinnoinnista ja vaikuttamistyön kokonaisuudesta. Susanna on kiinnostunut erityisesti ikääntyvien yhdenvertaisuuden edistämisestä ja moninaisuusosaamisen lisäämisestä palvelujärjestelmässä. Susanna nauttii vaikuttamisesta, kouluttamisesta sekä vuorovaikutuksen ja kohtaamisen tarjoamista mahdollisuuksista sekä monipuolisista järjestökentän tehtävistä.  

@: susanna.lehtovaara(a)jadeyhteiso.fi 

puh. 050 371 0555


Nashwa Khatiri

Nashwa työskentelee Jadessa moninaisuustyön asiantuntijana. Hänen vastuullaan ovat toimintakeskuksen vertaisryhmätoiminnan koordinointi, monipuoliset ikääntyvien ohjaus- ja neuvontatehtävät ja Jaden asiakastoimintaan liittyvä kehittämistyö. Nashwa on geronomi ja pian valmistuva sosionomi, jolla on terävä näkökulma ikääntyvien palveluissa vallitseviin kuiluihin ja häiriökysynnän tilanteisiin. Ikääntyvien ryhmäläisten toimijuuden tukeminen ja palveluiden saavutettavuus ovat tärkeitä teemoja Nashwalle.

@ nashwa.khatiri(a)jadeyhteiso.fi 

puh. 050 440 9097


Inka Lehtonen

Inka on Jaden moninaisuustyön asiantuntija. Sosiaali- ja kulttuuriantropologina hänellä on vahva ote ihmislähtöiseen työskentelyyn ja osaamista toimia erilaisista taustoista tulevien ikäihmisten parissa. Inka on helposti lähestyttävä niin ryhmäläisille kuin toiminnassamme vieraileville opiskelijoille. Asiakastyö ja osallisuuden edistäminen ovat Inkan sydäntä lähellä ja hänen tavoitteenaan on kehittää toimintakeskuksen palveluita yhä laajemman asiakaskunnan tarpeisiin.

@: inka.lehtonen(a)jadeyhteiso.fi
puh. 050 382 6020


Miina Inkilä

Miina on uusin vahvistus Jaden tiimiin. Hän työskentelee liikuntakoordinaattorina Ikävertaisesta liikuntakaveriksi -hanketoiminnassa sekä vastaa Jaden someviestinnän toteutuksesta. Miinalla on vahva työkokemus sosiaalialan tehtävistä ja yhteisöistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Työyhteisön jäsenenä hän on iloinen ja ryhmätoiminnan vilskeessä rauhallinen ja järjestelmällinen. Miinalle tärkeää on yhdenvertaisuuden toteutuminen niin työyhteisössä, yhteistyösuhteissa kuin asiakastyössä.

@: miina.inkila(a)jadeyhteiso.fi
puh: 040 1901843 

Jila Samandar Poor

Jila toimii vertaisohjaajana farsin- ja darinkielisessä ryhmässä, monikulttuurisessa ryhmässä sekä liikuntakoordinaattorina Ikävertaisesta liikuntakaveriksi -hanketoiminnassa. Jila on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen ammattilainen, jonka lisäksi hänellä on pitkä kokemus järjestötyöstä ja ryhmänohjauksesta. Kaikille avoin toiminta, omakielisen tuen tarjoaminen ja ryhmäläisten toiveiden kuunteleminen herkällä korvalla ovat hänelle keskeisiä työssään Jadessa.

@: jila.samandarpoor(a)jadeyhteiso.fi

puh. 040 128 4137

Nawzad Hassan

Nawzad työskentelee Jadessa kurdin- ja arabiankielisten ryhmien vertaisohjaajana. Hänellä on vankka kokemus suomalaisesta työelämästä niin teknilliseltä alalta kuin kotoutumiskoulutuksen parista. Nawzad on Jadessa osa-aikaisena ryhmänohjaajana ja tavoitettavissa keskiviikkoisin. Muulloin hän tekee tiiviisti asioimistulkkausta sekä käännöstyötä usealle eri kielelle. Nawzad tuo mukanaan Jaden tiimiin vauhtia ja paljon uusia ideoita, hänelle tärkeää on ikääntyvien ryhmäläisten osallisuuden tukeminen.

@: nawzad.hassan(a)jadeyhteiso.fi
puh. 040 3289291

Anni Nykänen

Anni työskentelee Jadessa kiinankielisten ryhmien ohjaajana tiistaisin ja keskiviikkoisin. Annilla on usean vuoden kokemus opinnoista Kiinassa ja vankka mandariinikiinan kielitaito sekä kokemusta ikääntyvien parissa toimimisesta.

puh. 040 3289177 (tiistaisin)

Shukri Mohamed

Shukri toimii Jadessa somalinkielisten naisten vertaisryhmän ohjaajana torstaisin sekä avustavana ohjaajana Ikävertaisesta liikuntakaveriksi -hanketoiminnassa. Shukrilla on paljon kokemusta useista järjestöistä ohjaajana ja luottamushenkilönä.

puh. 040 257 2254 (torstaisin)

Taliso Omar

Taliso työskentelee Jadessa siistijänä ja muissa tarpeellisissa ylläpitotehtävissä, jotta Jade on kotoisa ja mukava paikka kaikille ryhmäläisille ja vieraillemme. Taliso on ystävällinen ja iloinen työkaveri.

Zarmine Mehdizade

Zarmine toimii Jadessa emännän tehtävissä, eli hän vastaa toimintakeskuksen tarjoiluista ja ruuanlaitosta. Zarmine vastaanottaa Jadeen saapuvat ryhmäläiset ja vierailijat lämpimällä hymyllään ja tarttuvalla naurullaan.

Haluatko ottaa suoraan yhteyttä?

Jade sosiaalisessa mediassa

Löydät meidät Twitteristä, Facebookista, Instagramista ja Linkedinista!

Hei vapaaehtoistyöstä kiinnostunut!

Toimintakeskuksessamme on aina tarvetta uusille vapaaehtoisille! Kaipaamme vapaaehtoisia seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • Ryhmätoiminnassa avustamiseen
  • Apuohjaajaksi retkille
  • Opettamaan arkipäivän suomea pienryhmille
  • Ideoimaan ja ohjaamaan harrastekerhoja oman kiinnostuksen mukaan
  • Tulkkaus- ja käännöstöihin (arabia, somali, kiina, kurdi, turkki, farsi, dari)
  • Avustamaan tapahtumien järjestämisessä

Toimintakeskuksen työntekijät tukevat vapaaehtoisia työssään sekä järjestävät virkistystoimintaa. Ota rohkeasti yhteyttä: nashwa.khatiri(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 4409097

Hei opiskelija!

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Otamme säännöllisesti vastaan harjoittelijoita erilaisiin työtehtäviin ja meillä tehdään vuosittain erilaisia sosiaalialaan ja vanhustyöhön liittyviä opinnäytetöitä (AMK, YAMK, Pro Gradu).

Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa opintoihin liittyvissä projekteissa ja innokkaita uusista yhteistyömahdollisuuksista tulevien ammattilaisten kanssa. Jadeen ovat tervetulleita myös kieliharjoittelijat ja työkokeilijat erilaisista taustoista!

Ota rohkeasti yhteyttä: susanna.lehtovaara(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 371 0555