Yhteystiedot ja työntekijät

Tervetuloa käymään Jadessa! Löydät meidät Helsingin Taka-Töölöstä ja toimintakeskuksemme on auki arkisin maanantaista torstaihin klo 9-16. Tältä sivulta löydät työntekijöidemme esittelyn ja yhteystiedot, sekä linkit Jaden sosiaalisen median sivustoille. Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai työharjoittelusta Jadessa? Rullaa vaan alaspäin ja löydät lisätietoa mahdollisuuksista!

Jaden työntekijät

Tutustu Jaden työyhteisöön ja ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse! Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@jadeyhteiso.fi

Susanna Lehtovaara

Susanna on Jaden toiminnanjohtaja ja moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa yhdistyksen hallinnoinnista, kehittämisestä ja vaikuttamistyöstä . Hän on kiinnostunut erityisesti ikääntyvien yhdenvertaisuuden edistämisestä ja moninaisuus-osaamisen lisäämisestä palvelujärjestelmässä. Susanna nauttii vaikuttamisesta, kouluttamisesta sekä monipuolisista järjestökentän tehtävistä.  

puh. 050 371 0555


Katja Ikonen

Katja vastaa Jaden vertaisryhmä-toiminnan kokonaisuudesta. Katjalla on vahva ote ihmislähtöiseen työskentelyyn ja osaamista toimia erilaisista taustoista tulevien ikäihmisten sekä muiden toimintakeskuksen vierailijoiden parissa. Osallisuuden edistäminen ja ikääntyvien hyvinvointi ovat Katjan sydäntä lähellä.
puh. 050 382 6020

Nashwa Khatiri

Nashwa työskentelee Jadessa moninaisuustyön asiantuntijana. Hänen vastuullaan on yhdistyksen vaikuttamistyö, palveluneuvonnan kokonaisuuden hallinnointi ja Jaden ryhmätoiminnan laajentuminen. Nashwalla on terävä näkökulma ikääntyvien palveluissa vallitseviin kuiluihin ja häiriökysynnän tilanteisiin. Ikääntyvien toimijuuden tukeminen ja palveluiden saavutettavuus ovat hänelle tärkeitä teemoja.

puh. 050 440 9097


Miina Inkilä

Miina työskentelee hankekoordinaattorina Ihan pihalla joka säällä -liikuntahankkeessa, Jaden liikuntatoiminnan kehittämisen parissa. Miinalla on vahva työkokemus sosiaalialan tehtävistä ja yhteisöistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Miinalle tärkeää on yhdenver-taisuuden toteutuminen niin työyhteisössä, yhteistyö-suhteissa kuin asiakastyössä.

puh: 040 190 1843 (ma, ti, ke)

Sagal Moalim

Sagal toimii Jaden somalinkielisten naisten vertaisryhmien ohjaajana, tiistaisin Leppävaarassa ja torstaisin Töölössä. 

puh. 044 9017 792
(ti, to)

Mojhgan Fathollahi

Mojhgan toimii vertaisohjaajana farsin- ja darinkielisessä ryhmässä, tiistaisin Töölössä.

puh. 044 9017 790 (tiistaisin)

Huang Hu (Vuokko)

Vuokko työskentelee Jadessa kiinankielisen ryhmän ohjaajana tiistaisin. Hänellä on usean vuoden työkokemus Suomesta. Vuokko on kotoisin Kiinasta ja kiinnostunut työskentelemään ikääntyvien asiakkaiden parissa.

puh. 044 901 7786 (tiistaisin)

Jihane El Kabli

Jihane työskentelee Jadessa arabiankielisten ryhmien vertaisohjaajana,  keskiviikkoisin Töölössä. Jihanella on reipas ote ryhmänohjaukseen ja iäkkäiden ryhmäläisten neuvontaan.

puh. 044 9017 788 (keskiviikkoisin)

Fariba Valizadeh

Fariba työskentelee kurdinkielisen vertaisryhmän ohjaajana maanantaisin. Ryhmän ohjauskieli on kurdi sorani.

puh. 044 9018 341 (maanantaisin)

Jennie Nguyen

Jennie työskentelee Jadessa järjestötyöntekijänä ja  ohjaa vietnaminkielisiä vertaisryhmiä maanantaisin Vantaan Koivukylässä ja tiistaisin Leppävaarassa, Espoossa. Jennie ohjaa myös naisten liikuntaryhmää Leppävaarassa. Jennie opiskelee sosionomiksi ja on innokas ryhmänohjauksesta.

puh. 040 128 4137 (ma, ti, ke, to)

Taliso

Taliso työskentelee Jadessa siistijänä ja muissa tarpeellisissa ylläpitotehtävissä, jotta Jade on kotoisa ja mukava paikka kaikille ryhmäläisille ja vieraillemme. Taliso on ystävällinen ja iloinen työkaveri.

Harjoittelijat

Harjoittelijat ovat tärkeä osa Jaden tiimiä ja aktiivisesti mukana ryhmätoiminnan toteuttamisessa yhteistyössä jokaisen ryhmän oman ohjaajan kanssa. 

Syksyllä 2023 Jadessa harjoittelussa ovat tuleva sosionomi Joanna ja tuleva tulkki Murhaf.

Jade yhteisön hallitus 2023

Hallituksessa toimii tällä hetkellä kuusi jäsentä. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Toimintakausi on kaksivuotinen ja uusia hallituksen jäseniä valitaan kerran vuodessa.

Eva Rönkkö

Hallituksen puheenjohtaja
FT, Eläkeläiset ry, moninaisuustyön asiantuntija, liikunnanopettaja


Soili Mustonen

Hallituksen varapuheenjohtaja

Badriyo Daahir

Hallituksen jäsen

Raja Gattan

Hallituksen jäsen

Anu Jansson

Osallisuusjohtaja, tutkijatohtori, Vanhustyön keskusliitto

Marja Katisko

Yliopettaja, Diakonia-ammattikorkeakoulu

Haluatko ottaa suoraan yhteyttä?

Jade sosiaalisessa mediassa

Löydät meidät Twitteristä, Facebookista, Instagramista ja Linkedinista!

Hei vapaaehtoistyöstä kiinnostunut!

Toimintakeskuksessamme on aina tarvetta uusille vapaaehtoisille! Kaipaamme vapaaehtoisia seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • Ryhmätoiminnassa avustamiseen
  • Apuohjaajaksi retkille
  • Opettamaan arkipäivän suomea pienryhmille
  • Ideoimaan ja ohjaamaan harrastekerhoja oman kiinnostuksen mukaan
  • Tulkkaus- ja käännöstöihin (arabia, somali, kiina, kurdi, turkki, farsi, dari)
  • Avustamaan tapahtumien järjestämisessä

Toimintakeskuksen työntekijät tukevat vapaaehtoisia työssään sekä järjestävät virkistystoimintaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä: katja.ikonen(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 382 6020

Hei opiskelija!

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Otamme säännöllisesti vastaan harjoittelijoita erilaisiin työtehtäviin ja meillä tehdään vuosittain erilaisia sosiaalialaan ja vanhustyöhön liittyviä opinnäytetöitä (AMK, YAMK, Pro Gradu).

Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa opintoihin liittyvissä projekteissa ja innokkaita uusista yhteistyömahdollisuuksista tulevien ammattilaisten kanssa. Jadeen ovat tervetulleita myös kieliharjoittelijat ja työkokeilijat erilaisista taustoista!

Ota rohkeasti yhteyttä: nashwa.khatiri(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 440 9097