Yhteystiedot ja työntekijät

Tervetuloa käymään Jadessa! Löydät meidät Helsingin Taka-Töölöstä ja toimintakeskuksemme on auki arkisin maanantaista torstaihin klo 9-16. Tältä sivulta löydät työntekijöidemme esittelyn ja yhteystiedot, sekä linkit Jaden sosiaalisen median sivustoille. Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai työharjoittelusta Jadessa? Rullaa vaan alaspäin ja löydät lisätietoa mahdollisuuksista!

Jaden työntekijät

Tutustu Jaden työyhteisöön ja ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse! Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@jadeyhteiso.fi

Susanna Lehtovaara

(Vanhempainvapaalla, palaa takaisin syksyllä)

Susanna on Jaden toiminnanjohtaja ja moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa yhdistyksen hallinnoinnista, kehittämisestä ja vaikuttamistyöstä . Hän on kiinnostunut erityisesti ikääntyvien yhdenvertaisuuden edistämisestä ja moninaisuus-osaamisen lisäämisestä palvelujärjestelmässä. Susanna nauttii vaikuttamisesta, kouluttamisesta sekä monipuolisista järjestökentän tehtävistä.  

puh. 050 371 0555


Katja Ikonen

Katja on Jaden toiminnanjohtaja Susannan vanhempainvapaan aikana ja moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa Jaden vertaisryhmätoiminnan kokonaisuudesta. Katjalla on vahva ote ihmislähtöiseen työskentelyyn ja osaamista toimia erilaisista taustoista tulevien ikäihmisten sekä muiden toimintakeskuksen vierailijoiden parissa. Osallisuuden edistäminen ja ikääntyvien hyvinvointi ovat Katjan sydäntä lähellä.

puh. 050 382 6020

Nashwa Khatiri

Nashwa työskentelee Jadessa moninaisuustyön asiantuntijana. Hänen vastuullaan on yhdistyksen vaikuttamistyö, palveluneuvonnan kokonaisuuden hallinnointi ja Jaden ryhmätoiminnan laajentuminen. Nashwalla on terävä näkökulma ikääntyvien palveluissa vallitseviin kuiluihin ja häiriökysynnän tilanteisiin. Ikääntyvien toimijuuden tukeminen ja palveluiden saavutettavuus ovat hänelle tärkeitä teemoja.

puh. 050 440 9097


Miina Inkilä

Miina työskentelee hankekoordinaattorina Ihan pihalla joka säällä -liikuntahankkeessa, Jaden liikuntatoiminnan kehittämisen parissa. Miinalla on vahva työkokemus sosiaalialan tehtävistä ja yhteisöistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Miinalle tärkeää on yhdenver-taisuuden toteutuminen niin työyhteisössä, yhteistyö-suhteissa kuin asiakastyössä.

puh: 040 190 1843 (ma, ti, ke)

Sagal Moalim

Sagal toimii Jaden somalinkielisten naisten vertaisryhmien ohjaajana, tiistaisin Leppävaarassa ja torstaisin Töölössä. 

puh. 044 9017 792
(ti, to)

Mojhgan Fathollahi

Mojhgan toimii vertaisohjaajana farsin- ja darinkielisessä ryhmässä, tiistaisin Töölössä.

puh. 044 9017 790 (tiistaisin)

Huang Hu (Vuokko)

Vuokko työskentelee Jadessa kiinankielisen ryhmän ohjaajana tiistaisin. Hänellä on usean vuoden työkokemus Suomesta. Vuokko on kotoisin Kiinasta ja kiinnostunut työskentelemään ikääntyvien asiakkaiden parissa.

puh. 044 901 7786 (tiistaisin)

Ronahi Khaled

Ronahi työskentelee Jadessa arabiankielisten ryhmien vertaisohjaajana,  keskiviikkoisin Töölössä. Ronahilla on reipas ote ryhmänohjaukseen ja iäkkäiden ryhmäläisten neuvontaan.

puh. 044 9017 788 (keskiviikkoisin)

Fariba Valizadeh

Fariba toimii Jadessa Ihan pihalla joka säällä -liikuntahankkeen työntekijänä ja kurdinkielisen vertaisryhmän ohjaajana maanantaisin. Ryhmän ohjauskieli on kurdisorani.

puh. 044 9018 341 (maanantaisin)

Jennie Nguyen

Jennie työskentelee Jadessa järjestötyöntekijänä ja  ohjaa vietnaminkielistä vertaisryhmää maanantaisin. Ryhmä on uusi ja toiminta alkoi syyskuussa 2022 Vantaan Koivukylässä. Jennie opiskelee sosionomiksi ja on innokas ryhmänohjauksesta.

puh. 040 128 4137(ma, ti, to)

Ljuba

Ljuba työskentelee Jadessa siistijänä ja muissa tarpeellisissa ylläpitotehtävissä, jotta Jade on kotoisa ja mukava paikka kaikille ryhmäläisille ja vieraillemme. Ljuba on ystävällinen ja iloinen työkaveri.

Harjoittelijat

Harjoittelijat ovat tärkeä osa Jaden tiimiä ja aktiivisesti mukana ryhmätoiminnan toteuttamisessa yhteistyössä jokaisen ryhmän oman ohjaajan kanssa. 

Keväällä 2023 Jadessa harjoittelussa ovat tulevat sosionomit Maryam ja Marjukka.

Haluatko ottaa suoraan yhteyttä?

Jade sosiaalisessa mediassa

Löydät meidät Twitteristä, Facebookista, Instagramista ja Linkedinista!

Hei vapaaehtoistyöstä kiinnostunut!

Toimintakeskuksessamme on aina tarvetta uusille vapaaehtoisille! Kaipaamme vapaaehtoisia seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • Ryhmätoiminnassa avustamiseen
  • Apuohjaajaksi retkille
  • Opettamaan arkipäivän suomea pienryhmille
  • Ideoimaan ja ohjaamaan harrastekerhoja oman kiinnostuksen mukaan
  • Tulkkaus- ja käännöstöihin (arabia, somali, kiina, kurdi, turkki, farsi, dari)
  • Avustamaan tapahtumien järjestämisessä

Toimintakeskuksen työntekijät tukevat vapaaehtoisia työssään sekä järjestävät virkistystoimintaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä: katja.ikonen(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 382 6020

Hei opiskelija!

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Otamme säännöllisesti vastaan harjoittelijoita erilaisiin työtehtäviin ja meillä tehdään vuosittain erilaisia sosiaalialaan ja vanhustyöhön liittyviä opinnäytetöitä (AMK, YAMK, Pro Gradu).

Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa opintoihin liittyvissä projekteissa ja innokkaita uusista yhteistyömahdollisuuksista tulevien ammattilaisten kanssa. Jadeen ovat tervetulleita myös kieliharjoittelijat ja työkokeilijat erilaisista taustoista!

Ota rohkeasti yhteyttä: nashwa.khatiri(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 440 9097