Yhteystiedot ja työntekijät

Tervetuloa käymään Jadessa! Löydät meidät Helsingin Taka-Töölöstä ja toimintakeskuksemme on auki arkisin maanantaista torstaihin klo 9-16. Tältä sivulta löydät työntekijöidemme esittelyn ja yhteystiedot, sekä linkit Jaden sosiaalisen median sivustoille. Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai työharjoittelusta Jadessa? Rullaa vaan alaspäin ja löydät lisätietoa mahdollisuuksista!

Jaden työntekijät

Tutustu Jaden työyhteisöön ja ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla tai puhelimitse! Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@jadeyhteiso.fi

Susanna Lehtovaara

Susanna on Jaden toiminnanjohtaja ja moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa yhdistyksen hallinnoinnista, kehittämisestä ja vaikuttamistyöstä . Hän on kiinnostunut erityisesti ikääntyvien yhdenvertaisuuden edistämisestä ja moninaisuus-osaamisen lisäämisestä palvelujärjestelmässä. Susanna nauttii vaikuttamisesta, kouluttamisesta sekä monipuolisista järjestökentän tehtävistä.  

puh. 050 371 0555


Nashwa Khatiri

Nashwa työskentelee Jadessa moninaisuustyön asiantuntijana. Hänen vastuul-laan ovat toimintakeskuksen ikääntyvien ohjaus- ja neuvontatehtävät, sekä niihin liittyvä kehittämistyö. Nashwa on geronomi, jolla on terävä näkökulma ikääntyvien palveluissa vallitseviin kuiluihin ja häiriökysynnän tilanteisiin. Ikääntyvien toimijuuden tukeminen ja palveluiden saavutettavuus ovat hänelle tärkeitä teemoja.

puh. 050 440 9097


Inka Lehtonen

Inka on Jaden moninaisuustyön asiantuntija. Hän vastaa Jaden vertaisryhmätoiminnan kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Sosiaali- ja kulttuuriantropologina hänellä on vahva ote ihmislähtöiseen työskentelyyn ja osaamista toimia erilaisista taustoista tulevien ikäihmisten sekä muiden toimintakeskuksen vierailijoiden parissa. Osallisuuden edistäminen ja ikääntyvien hyvinvointi ovat Inkan sydäntä lähellä.

puh. 050 382 6020


Miina Inkilä

Miina työskentelee hankekoordinaattorina Ihan pihalla joka säällä -liikuntahankkeessa, Jaden liikuntatoiminnan kehittämisen parissa. Miinalla on vahva työkokemus sosiaalialan tehtävistä ja yhteisöistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Miinalle tärkeää on yhdenver-taisuuden toteutuminen niin työyhteisössä, yhteistyö-suhteissa kuin asiakastyössä.

puh: 040 190 1843 (ma, ti, ke)

Muhim Moalim

Muhim toimii Jadessa Ihan pihalla joka säällä -hankkeen hanketyöntekijänä sekä somalinkielisten naisten vertaisryhmien ohjaajana, tiistaisin Leppävaarassa ja torstaisin Töölössä.  Muhimilla on laajaa työkokemusta niin hanketoiminnan kehittämisestä että ohjaustyöstä eri-ikäisten kanssa. 

puh. 040 257 2254 (ma, ti, to)

Jila Samandar Poor

Jila toimii vertaisohjaajana farsin- ja darinkielisessä ryhmässä. Jilalla on pitkä kokemus järjestötyöstä ja ryhmänohjauksesta. Kaikille avoin toiminta, omakielisen tuen tarjoaminen ja ryhmäläisten toiveiden kuunteleminen herkällä korvalla ovat hänelle keskeisiä työssään Jadessa.

puh. 040 128 4137 (tiistaisin)

Yan Gao

Yan työskentelee Jadessa kiinankielisen ryhmän ohjaajana tiistaisin. Hänellä on usean vuoden työkokemus Suomesta. Yan on kotoisin Kiinasta ja kiinnostunut työskentelemään ikääntyvien asiakkaiden parissa.

puh. 041 571 6478 (tiistaisin)

Ronahi Khaled

Ronahi työskentelee Jadessa arabiankielisten ryhmien vertaisohjaajana, tiistaisin Leppävaarassa ja keskiviikkoisin Töölössä. Ronahilla on reipas ote ryhmänohjaukseen ja iäkkäiden ryhmäläisten neuvontaan.

puh. 041 571 6480 (ti, ke)

Fariba Valizadeh

Fariba toimii Jadessa kurdinkielisen vertaisryhmän ohjaajana maanantaisin. Hän opiskelee sosionomiksi ja tekee miellään ohjaustyötä iäkkäiden parissa. Ryhmän ohjauskieli on kurdisorani.

puh. 041 571 6479 (maanantaisin)

Jennie Nguyen

Jennie työskentelee Jadessa vietnaminkielisen ryhmän vertaisohjaajana. Ryhmä on uusi ja toiminta alkoi syyskuussa 2022 Vantaan Koivukylässä. Jennie opiskelee sosionomiksi ja on innokas ryhmänohjauksesta.

puh. 041 4867736 (torstaisin)

Taliso Omar

Taliso työskentelee Jadessa siistijänä ja muissa tarpeellisissa ylläpitotehtävissä, jotta Jade on kotoisa ja mukava paikka kaikille ryhmäläisille ja vierail-lemme. Taliso on ystävällinen ja iloinen työkaveri.

Etti ja Noora

Harjoittelijat ovat tärkeä osa Jaden tiimiä ja aktiivisesti mukana ryhmätoiminnan toteuttamisessa yhteistyössä jokaisen ryhmän oman ohjaajan kanssa. 

Syksyllä 2022 Jadessa harjoittelussa ovat tulevat sosionomit Etti ja Noora.

Haluatko ottaa suoraan yhteyttä?

Jade sosiaalisessa mediassa

Löydät meidät Twitteristä, Facebookista, Instagramista ja Linkedinista!

Hei vapaaehtoistyöstä kiinnostunut!

Toimintakeskuksessamme on aina tarvetta uusille vapaaehtoisille! Kaipaamme vapaaehtoisia seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • Ryhmätoiminnassa avustamiseen
  • Apuohjaajaksi retkille
  • Opettamaan arkipäivän suomea pienryhmille
  • Ideoimaan ja ohjaamaan harrastekerhoja oman kiinnostuksen mukaan
  • Tulkkaus- ja käännöstöihin (arabia, somali, kiina, kurdi, turkki, farsi, dari)
  • Avustamaan tapahtumien järjestämisessä

Toimintakeskuksen työntekijät tukevat vapaaehtoisia työssään sekä järjestävät virkistystoimintaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä: inka.lehtonen(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 382 6020

Hei opiskelija!

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Otamme säännöllisesti vastaan harjoittelijoita erilaisiin työtehtäviin ja meillä tehdään vuosittain erilaisia sosiaalialaan ja vanhustyöhön liittyviä opinnäytetöitä (AMK, YAMK, Pro Gradu).

Olemme myös mielellämme mukana erilaisissa opintoihin liittyvissä projekteissa ja innokkaita uusista yhteistyömahdollisuuksista tulevien ammattilaisten kanssa. Jadeen ovat tervetulleita myös kieliharjoittelijat ja työkokeilijat erilaisista taustoista!

Ota rohkeasti yhteyttä: susanna.lehtovaara(a)jadeyhteiso.fi / puh. 050 371 0555