Työpaikkailmoitus: Moninaisuustyön asiantuntija/ toiminnanjohtaja

Jade yhteisö ry hakee Helsinkiin JADE-toimintakeskukseen moninaisuustyön asiantuntijaa ja toiminnanjohtajan vanhempainvapaan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 16.1.-31.12.2023. Työsuhteessa on mahdollista sopia 80-100 % työajasta. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työtehtävät sisältävät yhdistyksen vertaisryhmätoiminnan koordinointia, ryhmänohjaajien työn ohjaamista, yhdistyksen yhteistyösuhteiden kehittämistä sekä oppilaitosyhteistyötä, joiden lisäksi toiminnanjohtajan sijaisuuden ajan (20.2.-31.8.) työtehtäviin kuuluu tiimin johtaminen, esihenkilötyö, yhdistyksen hallinnolliset ja talouden seurantaan liittyvät vastuutehtävät. Tarkkaa toimenkuvaa voidaan määritellä myös valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä:

-       Korkeakoulututkintoa ja kokemusta tiimin esihenkilönä toimimisesta

-       Talous- ja hallinto-osaamista (avustushakemukset ja -raportointi, Netvisor-ohjelmisto)

-       Erittäin hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sekä organisointikykyä

-       Toimintaa jatkuvasti arvioivaa, mittaavaa ja kehittävää työtapaa

-       Oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa

Arvostamme myös:

-       Kokemusta moninaisesta ja monikulttuurisesta ympäristöstä tai työyhteisöstä

-       Kokemusta ikääntyvien parissa tehtävästä työstä

-       Viestintäosaamista ja sosiaalisen median tuntemusta

 

Mikä JADE on?

Jade yhteisö ry ylläpitää Helsingissä JADE-toimintakeskusta, joka on ikääntyvien vieraskielisten kohtaamispaikka ja moninaisen vanhustyön osaamiskeskus. Toteutamme vertaisryhmätoimintaa, ohjaus- ja neuvontatyötä sekä ikääntyville suunnattuja liikunta- ja harrasteryhmiä yli 50-vuotiaille Suomeen muuttaneille. Jade yhteisö ry tuottaa tietoa vanhustyön kehittämis- ja vaikuttamistyöhön, tekee laajaa verkostotyötä sekä kouluttaa vanhustyön ammattilaisia ja alan opiskelijoita moninaisuuskysymyksissä.

Jade yhteisö ry edistää vieraskielisten ikääntyvien hyvinvointia ja osallisuutta STEA-avustuksilla sekä pääkaupunkiseudun kaupungeilta saatavilla järjestöavustuksilla. JADE-toimintakeskus on saanut toiminta-avustusta (Ak) Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta vuodesta 2018 saakka. Ikääntyvien vieraskielisten toiminta on käynnistynyt alun perin vuonna 2013 Jade-kehittämishankkeiden kautta.

Lisätietoa meistä: www.jadeyhteiso.fi

 

Miten haet?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi (CV) palkkatoiveineen sähköpostitse 8.1.2023 mennessä: susanna.lehtovaara@jadeyhteiso.fi. Laita sähköpostiin otsikko: JADE asiantuntija/toiminnanjohtaja

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Susanna Lehtovaara, puh. 050 371 0555 ajalla 16.12. klo 10-15, 19.-22.12.2022 klo 10-16 ja 4.1. klo 10-15. Haastattelemme sopivat hakijat vko 2.

Ilmoitus TE-palveluiden verkkosivuilla: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/384ff3a5-697d-4ace-9247-3e12f65ce325/f...